FAQ – Vanliga frågor

1) Vad kostar era guidningar?
Guidningarna i vårt årliga program (broschyren) kostar 100 kr per vuxen. Barn 0-12 år får delta gratis och ungdomar 13-17 år betalar halva priset, d.v.s. 50 kr.
Betalas kontant eller via swish på plats.

2) Varför är guidningarna gratis ibland?
Ibland köper kommuner, länsstyrelser och andra organisationer in uppdrag av oss och då får vi betalt av dem istället för av er deltagare.

3) Hur ofta har ni guidningar?
Vi erbjuder guidningar den 2:a söndagen i varje månad i två av Glasriketkommunerna (förutom december och januari). Under maj till augusti har vi dessutom utökat program. Håll utkik under kommande guidningar. Om du gillar oss på Facebook så får du enkelt information om alla våra event.

4) Behöver man anmäla sig i förväg?
Nej, till våra månatliga guidningar behövs ingen föranmälan om det inte framgår i informationen. Varmt välkommen!

5) Ska vi ha fika med oss?
Ja, oftast bär vi med oss fika och tar en paus halvvägs. Om mat eller fika ingår så framgår det av informationen om just den guidningen.

6) Är era turer handikappanpassade?
Varje år har vi guidningar i lättillgänglig terräng. Det framgår av informationen gällande guidningarna. Kort och lättsam guidning passar alla. 

7) Kan vi anlita er för guideuppdrag?
Ja, vi skräddarsyr både event med aktivitet eller rena natur- och/eller kulturguidningar. Ni kan komma med önskemål gällande både plats och aktivitet eller så hjälper vi er med allt. Kontakta Annika Gans på info@upplevelseguidegans eller 073-5104664.