Om oss

Vi är diplomerade guider i Glasriket, inriktade på områdets unika natur, kultur och historia. Följ därför med oss ut i naturen och upptäck Smålands dolda skatter.

Vi har ett årligt guideprogram men skräddarsyr också upplevelser och guidningar. Anlita oss till er nästa konferens, ert föreningsevent eller för ert nästa besök i Glasriket. Alla våra guider i Glasriket har olika specialiteter och du hittar dem under fliken guider.

Vi anordnar guidningar den 2:a söndagen varje månad, från mars till november, på olika platser i Glasriket för att ge er variation. Se kommande guidningar. Under rådande pandemi behövs föranmälan för att vi ska kunna följa rekommendationerna – boka därför online eller anmäl dig till ansvarig guide och betala sen på plats. Om inget annat anges kostar guidningarna 150 kr/person. Barn 0-12 år får följa med gratis medan ungdomar 13-17 år betalar 75 kr. Vårt swishnr är 123 236 31 25. Kontanter fungerar också bra.

Om du undrar över något så hör av dig till ansvarig guide (tel.nr finns på bokningssidan) eller till glasriketguiderna@outlook.com.

Det går alldeles utmärkt att anlita en av oss guider utanför årsprogrammet.

År 2020 består den ideella föreningen Natur- & Kulturguider i Glasrikets styrelse av:
Jan-Åke Karlsson, ordförande
Annika Gans, kassör
Örjan Ivansson, styrelseledamot
Mia Johansson, styrelseledamot
Christine Karlsson, styrelseledamot
Maria Rudström, styrelseledamot


Revisorer är:
Carina Abelsson
Jan Mikaelsson

Under år 2020 är vi 15 betalande medlemmar och om du vill bli en av oss så kan du höra av dig.

Vi är beroende av våra stödjande medlemmar för att kunna fortsätta med vårt årsprogram och vår hemsida eftersom dessa drivs av oss själva. Vi tackar för ert stöd!